Witam, witam
Chciałem wam krótko przedstawić serwis bux.to na którym to zarabiamy poprzez klikanie w reklamy.. nic prostszego
Co musimy zrobić ?
Zakładamy konto na www.alertpay.com (tam będą wysyłane pieniądze zarobione na klikaniu). Aby zarejestrować nowe konto klikamy na Sign up w prawym górnym rogu strony. Najlepiej podać ten sam email tutaj i na bux'ie.
Następnie przechodzimy na http://bux.to/?r=xManiu wpisujemy login, hasło, email, email który podaliśmy przy rejestracji na alertpay'u. (Podałem od razu swój link, w polu refferer powinno pisać xManiu).
To że podaliście mnie jako użytkownika, który polecił portal nic was nie kosztuje. W ten sposób pomożecie mi, a sami nic nie tracicie. Działa to tak, że kiedy klikacie na reklamę i dostajecie 0,01$, również osoba podana w polu refferer przy rejestracji dostaje 0,01$(W tym przypadku ja ).
Co z kasą ?
Za jeden klik w reklamę dostajemy 0,01$. 1 cent.
Codziennie mamy do kliknięcia 10-12 reklam.
Bardzo opłacalne jest klikanie w niedziele, bo wtedy mamy od 15 do około 20 reklam (mi raz zdarzyło się nawet 25!).
Zarobione pieniądze wypłacamy na konto w alertpay(minimum 10$).
Przelew na zwykłym koncie idzie do 60dni roboczych, natomiast na koncie premium do 30 dni roboczych.
Konto premium kosztuje 59$ na cały rok z góry.
Dodatkowo możemy wykupić pakiet poleconych, 15, 35, 100, lub 500 poleconych.
Przykładowe zarobki do odpowiednich pakietów:
35 poleconych
» 35 referrals click 10 ads per day = $3.50
» Your daily earnings = $3.50
» Your weekly earnings = $24.50
» Your monthly earnings = $105.00
100 poleconych
» 100 referrals click 10 ads per day = $10.00
» Your daily earnings = $10.00
» Your weekly earnings = $70.00
» Your monthly earnings = $300.00
Kiedy już nam się biznes rozkręci możemy zakupić 500poleconych za 450$, a za 30 dni zarobimy 1500$ .
Kiedy osoba polecona nie klika, automatycznie wymieniana jest na nową po okresie 2 tygodniowej nieaktywności. Możemy też sami wypełnić i wysłać wniosek o zamianę, jeśli nie chcemy zwlekać.
Serwis jest w pełni wypłacalny, już tysiące osób na tym zarabia. Opinie możemy przeczytać na forum www.buxbb.com.
To by było tyle na temat serwisu.
Teraz podam wam metodę, dzięki której możemy w krótkim czasie zarobić bardzo dużo. Istnieje ryzyko, że "wykryją" to i nasza wypłata zostanie cofnięta, ale ja jestem optymistą, wole myśleć, że wszystko pójdzie gładko i dostane pieniądze, niż się przejmować. Wszak im więcej klików(kont), tym więcej zarabia serwis bux.to.
Do użycia tej metody niezbędna jest Mozilla Firefox.
1. Wylogowywujemy się z naszego konta
2. Wchodzimy w Narzędzia -> Opcje -> Zakładka "Prywatność" -> Wyświetl ciasteczka
3. Szukamy folderu bux.to na liście, a następnie go usuwamy.
4. Tworzymy nowe, fałszywe konto (nick i hasło muszą być zgodne, mail może być nieprawdziwy), a w polu Refeerer wpisujemy nazwę naszego konta, na którym chcemy trzymać forsę (WAŻNE).
5*. Jeśli masz ochotę, możesz znowu usunąć ciasteczka, zrobić kolejne konta i tak dalej. Da to więcej kasy. Osobiście posiadam 10 kont.
6. Pobieramy zacny programik, który klika za nas: http://www.mariusz.lua.pl/ac.rar
7. Rozpakowujemy i uruchamiamy
8. Wpisujemy dane naszego konta i wciskamy start.
9. Program zaczyna samodzielnie klikać w reklamy.
Ja założyłem tak ..50 kont . Dziennie mam ponad 5$, bo jeszcze kilku znajomym to poleciłem i też już zarabiają. Mam nadzieje, że teraz wy zarobicie dla siebie, i przy okazji dla mnie ^^.
Ja po 14dniach mam na koncie bux.to 70$. Jak już mówiłem jestem pozytywnie nastawiony, bo pozytywne myśli przyciągają pozytywne wydarzenia
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2008-06-26, 13:36 ]
Pierwsza wypłata poszła
Trochę poczekam, bo mają zaległości, ale to nic :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum