krzysiekj, zalezy czy masz dobre lacze i bedziesz w stanie utrzymac ratio i swoje konto Bo jak masz tak jak guliver miec np 10 gb pobranych i 20 mb wyslanych to nie zaprosze, bo szkoda mi zaproszen
Też mam Neo 1 mb, ale ja raczej rzadko coś pobieram (limit ). Dużo transferu mi WWW i poczta pobiera. Potrafię dziennie dobić do 1 giga tylko przeglądając zdjęcia , więc pobieram okazyjnie.
http://www.torrentz.com/ to search engine zintegrowany z parunastoma serwisami torrent jeżeli o mnie chodzi to nie ma lepszego
ale uwaga !!
najbardziej opłacalne przynajmniej przy szybszych łączach to minimum S: ~100 L: ~50 zdażają się owszem słabsze (mniej luda) ale szybsze ale to żadkość więc trzeba liczyć że każdy user to ok 1kb/s więc te minimum 100 mój rekord to S: 6000 L: 3000 i ściągnąłem 6GB w niecałe 4h to się nazywa speed
Ciagle zapieram sie ze nie ma lepszego trackera jak polishtracker (predkosci powalaja na kolana)
teraz siedze jeszcze na dvdseed.org - same dvd
Oraz sporadycznie na heaventracker.org
a ja sporadycznie teraz siedzę na torrencie Kiedyś sam byłem admem na jednej ze stron z torrentami. Już niestety nie działa, bo właściciel dał dupy za garść miedziaków :/
A ogólnie to rmvb i demonoid (w końcu wrócił )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum