A ja moze powiem tak wejdzcie na stronke www.zedge.net i ssijcie do woli jest tam tego od ............. i wiecej a najlepsze jest to ze na kazdy tel i samemu wlasne mozna dodawac zapraszam i polecam
A ja moze powiem tak wejdzcie na stronke www.zedge.net i ssijcie do woli jest tam tego od ............. i wiecej a najlepsze jest to ze na kazdy tel i samemu wlasne mozna dodawac zapraszam i polecam
Strona ciekawa ale takich filmow jak ja wam oferuje na komorke (pelnometrazowe, itd...) to tam raczej nie ma
Ostatnio zmieniony przez mefisto 2008-05-16, 12:35, w całości zmieniany 2 razy
dawno nic nie wrzucałem więc prosze troche tapet na komórki, przy niektórych linkach jest rozdzielczość przy innych nie, ale wszystkie godne polecenia
jest też troche wygaszaczy
tam nie ma chyba nic za free
Jak to nie ma ja tam ciagle cos sciagam themes i tapetki po zalogowaniu sa za darmo do woli ja tylko z tamtad sciagam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum