<Geralt> Czajcie tę akcję.
<Geralt> Siedze sobie w domu przed telewizorem,
<Geralt> i pstrykam po kanałach, w końcu zatrzymałem się na SciFi Channel
<Geralt> Akurat leciał Superman w wersji anime, na oko z 80 roku i cytat:
<Geralt> ''Superman zawsze walczy w obronie Prawa i Sprawiedliwości''
<Loki> Wszędzie się wpieprzą
<Geralt> Ale to nic. Ostatnio z nudów czytam Krzyżaków Sienkiewicza i natrafiłem sie na taki opis meki Juranda wypuszczonego z krzyżackiej niewoli:
<Geralt> ''... rzadko kiedy wspomogła go litościwa ręka, powszechnie bowiem brano go za zbrodniarza, którego dosięgła pomsta prawa i sprawiedliwości.''
<Loki> LoL
* * *
Cytat
<klimar> nie stary, ja po wczoraj nie wychodze z domu co najmniej przez miesiąc
<mopek> czemu?
<klimar> no bo wczoraj idę sobie z moją siorą do babci życzenia złożyć, bo imieniny miała
<klimar> no i patrzę, a z daleka idzie Anka, wiesz, ta co do niej zarywałem a później mi ją ch*j Bartek odbił
<mopek> no wiem wiem która... no i?
<klimar> i ona mnie jeszcze nie zauważyła, więc ja taka błyskawiczna szatańska myśl, obejmuję moją siostrę i mówię jej, że błagam, niech tak idziemy przez chwilę, a ja jej wszystko wytłumaczę potem
<klimar> bo Anka nie widziała Magdy, więc chciałem, żeby myślała, że też sobie jakąś laskę znalazłem
<mopek> haha, ty to jednak jesteś pogięty
<klimar> no i ona nas mija, ja uśmiech do niej, wyrażający że jestem szczęśliwy i żyje pełnią życia i cześć jej mówię
<klimar> a ona: Cześć. Co to, wszystkie dziewczyny w okolicy ci wyginęły, że zacząłeś chodzić z własną siostrą?
<mopek> loooool
<kilmar> ...i dopiero wtedy sobie przypomniałem, że kiedyś sam jej pokazywałem zdjęcie Magdy na naszej-klasie...
<ProwSeed> Artur chcial na slowacji jakas wodke kupic
<ProwSeed> wbijamy do lokalu jakiegos - same rumuny tam zyja swoja droga i artur wybral jakis litr czystej
<ProwSeed> podbija do kasy i klientka go prosi o dowod
<ProwSeed> oglada plastik i zaczyna stukac w kase
<ProwSeed> i tak sie patrze na wyswietlacz
<ProwSeed> a ona nabija 2008!
<ProwSeed> mysle - kurde, droga ta wodka jakas, ale nic nie mowie - to jakies 200 zeta w dosc mocnym przyblizeniu
<ProwSeed> ale to nic, po chwili widze napis 1990
<ProwSeed> klientka wciska enter i na wyswietlaczu wyskakuje 18
<ProwSeed> ja pierdole ona tak sprawdzala, czy pacek mial 18 lat
Skąd ja to znam
Cytat
<dum> w sobote poczulem sie troche jak menel
<tmshq> bo?
<dum> idziemy sobie z remikiem nawaleni jak samoloty i przegryzamy suchy chleb, bo tak jakos wpadl w rece
<dum> przechodzimy kolo jakiegos lokalu a tam weselicho na calego
<dum> jakis konkretnie podpity starszy pan podszedl do nas, popatrzyl, powiedzial zebysmy poczekali i wrocil za 5 minut z kurczakiem i kotletami...mial gest...:|
miałem podobna sytuacje jak w ostatnim cytacie tylko ze bylo nas 4 i oprócz zarcia dostalismy jeszcze po butelce wódki. na swiecie sa jeszcze dobrzy ludzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum