Jak wam się podoba ten serial. Mi bardzo się podoba i na dodatek że go na Polsacie zaczęli puszczać co oznacza ze jest po polsku Nagrałem jak na razie 1 i 2 odcinek ale dzisiaj będę nagrywał 3 Jeśli chcecie to je z uploaduje i wam podam linki
A jakie źródło nagrania, rozdzielczość, bitrate itp.?
Ale to i tak mało ważne. Jak możesz to dawaj, zwłaszcza 3, bo zamiast oglądać siedziałem w robocie
Powiem tak serial jest super kozacki ale ma jedna wielka wade to jest Seriallllll :/ i tak wlasnie jak Krzychu mowi przegapisz odcinek i sie dolujesz bo cie moze cos waznego minelo dlatego ogladam to i CSI tylko no i Monka ale te dwa ostatnie to co odcinek to inna historia wiec jak jeden miniesz to nic sie nie stalo I drugi minus to co mniw wnerwia w serialach to ze jak jest akcja to nagle cdn i czekaj tydzien :/
MOIM SKROMNYM ZDANIE WARTO ZAJRZEĆ NA TVN SIEDEM W NIEDZIELĘ O 23:00 LUB 22:30 I OBEJRZEĆ DEDEKTYWA MONKA TO JEST COŚ TAKIEGO JAK LOST BOHATER JEST BARDZO MĄDRY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum