I jak obstawiacie ? Jaki medal zdobedziemy ? musze przyznac ze zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie Niepokonani.. hehe dziwnie to brzmi jak sie mysli o polakach
strus, passy polskiej reprezetacji nawet twoje szczescie nie przerwie wiec smialo stawiaj i zamnie tez z 5 zl postaw (pisze powaznie. Postaw tak jak zawsze kase Ci oddam jak wyskoczymy do "Stasia" na bronka )
GuLiVeR, hehe nie mam wolnych 5 zl zeby przelac wlasnie wdupilem moje ostatnie 32 zl ktore mialem u buka
A mecz polska bulgaria wcale nie jest taki pewny ale postawilbym cos hehe
3:0 w plecy W ogole nic nie pokazali w 1 secie myslalem ze dostaniemy 25:9
chociaz 25:12 to tez zadna rewelka Ogolnie przynajmniej dobrze obstawilem ze brazylia wygra
Jak mozna wogole takie pytanie zadac ? ten wynik jest wszedzie przeciez. Jak mozna wejsc na forum i napisac - jaki wynik ? podszedl bym w tym momecie zlapal cie za leb i dal liscia bo nie widze innej mozliwosci.
A co do tematu, to trzeba chlopaka podziekowac ze ladnie przebrneli przez tabele i przywiezli sreberko
Jak mozna wogole takie pytanie zadac ? ten wynik jest wszedzie przeciez. Jak mozna wejsc na forum i napisac - jaki wynik ? podszedl bym w tym momecie zlapal cie za leb i dal liscia bo nie widze innej mozliwosci.
A co do tematu, to trzeba chlopaka podziekowac ze ladnie przebrneli przez tabele i przywiezli sreberko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum