Nom, i bardziej woda sodowa uderza, bardziej jest narwany i bardziej się będzie denerwował poza tym, nie oszukujmy się, niemcy na ostatnich MŚ też wielkiego nie pokazali Więc presję będą mieć większą niż nasi U nas jest jak zwykle
A widziales ich w eliminacjach do tych ME ? Bo wg mnie pokazali ze maja apetyt na mistrza, niestety tego nie osiagna ale moga zajsc daleko. Graja rewelacyjnie szybka pilke z kontry.. poprostu jak ogladalem ich niektore mecze to bylem delikatnie mowiac zdziwiony taka zmiana
Miał swoje momenty ale w tym momencie to właśnie największy problem w drużynie niemiec to właśnie bramka. A dla nas to największa szansa bo mając Boruca za plecami nasi mogą śmielej atakowac.
Miał swoje momenty ale w tym momencie to właśnie największy problem w drużynie niemiec to właśnie bramka. A dla nas to największa szansa bo mając Boruca za plecami nasi mogą śmielej atakowac.
Nie, nie moga zostawic samego Boruca i narazac go na kontry Niemcow bo to 90 % gol. Nie ukrywajmy, maja o wiele szybszy atak od naszego, u nas jedynie Smolarek im dorownuje pod wzgledem wyszkolenia. Blaszczykowski rowniez jest dobry, o Rogerze nie moge nic powiedziec bo polskiej pilki za wiele nie ogladam
Uwazam ze remis z Niemcami na start to potezny sukces
Błaszczykowski niemców w pełnym biegu będzie mijał jak tyczki Gorzej jeśli dojdzie bieg z piłką. Ale o to jestem spokojny, jak się przed wyjściem nie spali, to będzie ok
To masz taki filmik jako zapowiedz
Ps.. pamietam ten mecz z Niemcami.. ogladalismy go na telebimie, pamietasz Guliver ? Wstawaj wstawaj chuju nie udawaj !!!
a słuchałeś tego co Tomaszewski gada? Według mnie gada dobrze
Nie powiedzial nic nadzwyczajnego To ze to glupie to kazdy widzi
Pozatym dla mnie Tomaszewski to taki pazzzzz Ciagle tylko cos krytykuje, to ze ta reklame skrytykowal ok.. ale jak slucham co chwile jego narzekan na Leo lub na nasza kadre to az mnie strzela Chyba za duzo razy dostal pilka w leb jak stal na tej bramce:)
ja mysle ze nie wyjdziemy z grupy. Moze jakos wygramy z Chorwacja ale tez w to watpie. Austria gra u siebie wiec musi to wygrac. Niemcy to Niemcy. Chorwaci tez Anglikow wyeliminowali. No ale pilka jest okragla i bramki sa dwie wiec czas pokaze
remisy remisami, wygrane wygranymi ale to jest już przeszłośc te mecze. Teraz każda z drużyn jeszcze bardziej będzie sie spinała a niemcy będą w stresie bo oni sa gospodarzami. Więc nasi piłkarze muszą to wykorzystac a wtedy media martk upadnie :p
gospodarzami sa Austriacy i Szwajcarzy, ale dobre by to bylo jakby Polska wygrala, chodziazby ze wzgledu reklamy MM Niezle by byly jaja. Ciekawe jak to by sie potoczylo. Jedynie co pozostaje to czekac Juz coraz blizej.
No i dzis pierwszy mecz o wszystko. Fajnie jakbysmy go wygrali, ale mam jakies przeczucie ze sie nam nie uda. Oby to bylo zle przeczucie. A Wy jak obstawiacie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum