Struś, staraj sie nie kupować tylko u jednego gościa Staraj się wysyłać wojsko na jakąś inną wiochę opuszczoną, aby nie tracić. Uzbierasz trochę wojska i wtedy stawisz opór A poza tym, to buduj szpiega, bo prawdopodobnie Cie szpieguje i wie, co i ile masz
Mam szpiega, handluje z wieloma osobami A wszystkie ataki narazie odpieram i jeszcze ich cisne Fakt ze kosztuje mnie to w cholere kasy i surowcow przez co srednio sie rozwijam chwilowo Ale wojny sa takie fajne
Jakos dzisiaj powinienem zalozyc sojusz, juz mam ambasade i rozbudowuje ja na 3ci poziom..
Dodatkowo bede staral sie osiedlic na wyspie albo u Slavy albo u Miska, tylko ze koszty przy takiej odleglosci mam potezne (do miska plyne ponad 24h )
a na mnie plynie 10 statków zeby mi dupe przetrzepac bowkurzyłem jakis sojusz!!!!!!!!! no i mnie rozniasa bo mam tylko 4 procarzy chociaz nastepnych 10 w drodze.
Hehe mi wlasnie zajebali massowke 110 procarzy na mnie uderzylo ale wybronilem sie Ciekawe co sobie mysla Cisna mnie od 2 dni, dzisiaj masowka i zaden atak nie poskutkowal Jedyny bol to taki ze mi zostaly 3 jednostki w koszarach
Jak tylko wybuduję ambasadę to przyjmę zaproszenie. Narazie wolno idą badania, bo brak kryształów zatrzymał rozbudowę Akademii na 5 poziomie. Z ostatnich zakupów flota wróciła pusta i znowu kilka godzin czekania.
nie podoba im sie ze mam ponad 880 punktów w rankingu generalskim, a poza tym w korespondencji uzywałem słów które ich lekko zdenerwowały wiec za 30 min 10 statkow mnie rozpierdoli
Misiek, nie płacz, tylko buduj coś, wysyłaj surowce do innych kolonii albo do kogoś z nas. Jak już mają Cię zaatakować, to niech przynajmniej jak najmniej zabiorą
Misiek, nie płacz, tylko buduj coś, wysyłaj surowce do innych kolonii albo do kogoś z nas. Jak już mają Cię zaatakować, to niech przynajmniej jak najmniej zabiorą
Hehe, tyle ze on jest na innym swiecie.
Buduj ta ambasade psia mac!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum