Zgadzam sie z krzysiekj nie mialem jeszcze PDA ale mam w850i i jedyne co na nim robie to zmieniam tapety i dzwonki kiedys gralem ale sie znudzilo muzy tez slucham od czasu do czasu i sluzy tylko do dzwonienia osobiscie jak juz mial bym kupowac to bym kupil jakis zwykly tel fajnie wygladajacy maly i do tego PSP ktore ma reszte i zajefajne gierki
Do niedawna używałem SE K750i i to był mój najlepszy telefon. Sprawdzał się nawet jako podręczny skaner do notatek. Niestety, spadł mi na ziemię i wyświetlacz przestał działać..
Nokie sa najlepsze,a soniaki maja aparaty i glosniczki dobre.
Cos w tym jest, zawsze lubilem nokie, mialem szajsungi, motorole i jakos tylko nokie mi przypadaja do gustu, moze z tego wzgledu ze jakos zawsze chociazby wygladowo lepiej wypadaja.. i maja jakies w miare ludzkie guziki Sam uklad opcji jest tak banalny ze idzie sie go nauczyc w chwilke
Teraz mam nokie 6103 + toshibe portege g500 i toshiby do dzisiaj nie opanowalem
A ja mam Siemens c75 i jestem z niego zadowolony Jak dla mnie, to tel. ma służyć do dzwonienia, sms'ów, mms'ów, czasem jakąś fote na szybko walnąć, coś sprawdzić na wap'ie (najczęściej komunikację miejską ). No i jeszcze musi mieć przypomnienia i budzik Może coś jeszcze, ale nie pamiętam
Chociaż mocno eksploatowany i tak ładnie nie wygląda Szkło na obudowie trochę porysowane i farba z klawiszy schodzi Ale cóż, już ma ponad 2 lata
Za to bateria trzyma mi przy normalnym użytkowaniu i sporej ilości sms'ów (ok 600 miesięcznie) + mms'y spokojnie 5-6 dni Chyba, że najdzie mnie znów ochota na granie, to zmniejsza się do 24 godzin Nie ma to, jak ciężko pracować
Jeszcze nie tak dawno za najlepsze uwazalem SE, dalej sadze ze sa swietne, lepsze niz Nokia ;], ale na chwile obecna jestem szczesliwym posiadaczem Toshiby G900 i przyznaje ze na chwile obecna jesli nie jeste najlepsza, to zdecydowanie jedna z najlepszych zabawek jakie wyszly ;].
[ Dodano: 2008-05-20, 17:15 ]
"To mówi wszystko o takich telefonach. Służą do zabawy przez pierwszy miesiąc, a później tylko obciążają kieszeń. Ile procent posiadaczy smartfonów korzysta z ich możliwośći?? Z początku jest to frajda, ale po jakimś czasie używa się tylko podstawowych funkcji (dzwonienie, SMS), a reszta tylko bezpotrzebnie wyczerpuje baterię. PDA nie jest dobrym telefonem (za duży, za ciężki, krótko trzyma bateria), a telefon dobrym PDA (za mały ekran). Osobiście wolę mały telefon i normalny PDA, niż hybrydę, która żadnej z funkcji nie spełnia dobrze."
No nie mam za dlugo swojego PDA ale zapewniam Cie, ze bynajmniej nie kupilem go po to zeby mi obciazal kieszen ;]. Masz racje ze sa tez tacy co sie strasznie obnosza z tym ze maja taka fajna maszynke ale jesli o wykorzystywanie jej mozliwosci chodzi, to raczej nie korzystaja z tych dobrodziejstw ;], ale jest juz coraz wiecej tych co potrafia docenic to, co taki sprzet potrafi. ;] A co do tego ze pda nie jest dobry tel to sie nie zgodze, bo na obecna chwile jest juz troche tego rodzaju sprzetu ktore zarowno sprawdza sie jako palm i tel ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum