Temat dotyczy fimów które ostatnio ogladaliście ale które przyprawiły was o wymioty
Ja ostatnio ogladałem film "Słoń".Bardzo fajnie się zapowiadał.Opowiada o dwóch uczniach którzy wtargnęli do szkolu z bronia i strzelali do wszystkiego co sie rusza.Niestety film okazał sie totalnym niewypałem.Nuuuda i jeszcze raz nuuuda.Tak więc nie polecam!!!
_________________ $ix $ix $ix<---The number of the beast
ja niedawno bylem na "World Trade Center" i "Kult" z Cage'm i powiem szczerze ze to dwa najgorsze filmy z jego udziałem.. on sam w sobie jest dobrym aktorem i nie wiem jak mogl dać się wciągnąć w takie GÓWNO:/ Zakończenia obydwu filmów delikatnie mówiać rozpierdalaja mi cycki!
Najgorszy film to 1. Cien Wampira przez caly film jeden pokoj i kreca film hahah a 2. to chyba Zakladnik czy jakos tak nie pamietam Gosc przyczepil klientke do budki z hotdogami i przez caly film siediz ze snajperka w oknie i gadaja a na koncu chyba sie zabija nie pamietam
najgorszuy bez 2 zdan jest eragon ponieaz nie lubie takich bajek niemozliwych to jest film dla 12 latkow a ja sie do nich nie zaliczam dla mnie najlepsze jest taxi 4 (polecam wszstkim)
pozdro
najgorszuy bez 2 zdan jest eragon ponieaz nie lubie takich bajek niemozliwych to jest film dla 12 latkow a ja sie do nich nie zaliczam dla mnie najlepsze jest taxi 4 (polecam wszstkim)
pozdro
rozumiem mi sie podobal eragon ale chyba tu chodzi glownie o kicze totalne a nie gatunek jak ci sie nie podoba bo wszystkie bajki mogles wymienic
NIO DOBRA ALE JESZCZE NP WLADCA PIERCIENI BYL SPOKO CHOCIAZ ZE TO BAJKA BYLA ALE TEN ERAGON TO JUZ KOMPLETNA KLAPA(NIE DO WYTRZYMANAI BYL GLOS TEGO SMOKA<LOL2>:))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum