Po rozstaniu z poprzednim samochodem (Ford Probe 2.5 V6 KLZE [200 PS]) przyszedl czas na cos mocniejszego )
W dziecinstwie ogladalem serial Knight Rider (Nieustraszony) - glowny bohater tego serialu jezdzil wspanialym samochodzikiem - byl to wlasnie Pontiac Trans Am (tylko poprzedniej generacji)
Potezny silnik 5.7 litra V8 generuje ok 275 koni i 440 NM oraz przepiekny bulgot
Samochod posiada automatyczna skrzynie biegow lecz pozwala ona na bardzo sportowa jazde..
juz przy 1500 obrotow dostepne mam 300 NM (spore problemy z trakcja)
W dziecinstwie ogladalem serial Knight Rider (Nieustraszony) - glowny bohater tego serialu jezdzil wspanialym samochodzikiem - byl to wlasnie Pontiac Trans Am (tylko poprzedniej generacji)
Nawet sie do huselhoffa upodabniasz hehehe
A co do sranzama, fajnie sie nim jezdzi ale w srodku to takie niewygodne dla kogos kto jest wysoki ze masakra I odglosy jak w traktorze Ale fajnie sie dupy patrza, to fakt
ale w srodku to takie niewygodne dla kogos kto jest wysoki
ale piszesz to jako pasazer siedzacy z tylu czy z przodu ?
I z tylu i z przodu Nie powiesz mi ze z przodu mam duzo miejsca, jak tam jest ten smieszny podest od skrzyni biegow czy cholera wie od czego pod nogami
Nawet sie do huselhoffa upodabniasz hehehe
A co do sranzama, fajnie sie nim jezdzi ale w srodku to takie niewygodne dla kogos kto jest wysoki ze masakra I odglosy jak w traktorze Ale fajnie sie dupy patrza, to fakt
No super furka Tylko mam 2 pytania Jakie masz za niego oplaty i ile pali hehe Ja planuje zakupic VW Corrado G60 lub 2.0 16V ale zobaczymy jak to bedzie xD narazie odkladam gotowke
_________________ Podobaja ci sie wstawki? Komentuj, a bede dodawal wiecej
kurde no staryyy co do pierwszej czesci pytania to ja jestem zalamany !!
kupilem sobie dupowoz - Polo 1.kurwa_mac4 litra 6kurwa_mac0 koni i place za to COŚ ! ponad 900 zl OC................
Za pontiaka wykupilem wlasnie ubezpieczenie...... 840 zl ! GDZIE TU LOGIKA ?!?!?!
A teraz druga czesc pytania.... No ta zdzira (fuel slut) pali wszystko co wleje !!! ni cholery nie chce spalac mniej niz zalalem a tak powaznie to roznie... raz pali 11 (w trasie spokojnie) a raz i 20
przy jezdzie takiej jak na koncowych fotkach to nawet wiecej
kurde no staryyy co do pierwszej czesci pytania to ja jestem zalamany !!
kupilem sobie dupowoz - Polo 1.kurwa_mac4 litra 6kurwa_mac0 koni i place za to COŚ ! ponad 900 zl OC................
Za pontiaka wykupilem wlasnie ubezpieczenie...... 840 zl ! GDZIE TU LOGIKA ?!?!?!
A teraz druga czesc pytania.... No ta zdzira (fuel slut) pali wszystko co wleje !!! ni cholery nie chce spalac mniej niz zalalem a tak powaznie to roznie... raz pali 11 (w trasie spokojnie) a raz i 20
przy jezdzie takiej jak na koncowych fotkach to nawet wiecej
Tylko najlepsze jest ze czasami taka polowka 1.4 spali wiecej niz np 1.9 Co do corrado to tez pali 10-15 l wiec jestem na to nastawiony Ale fura super sprawa nigdy nie mialem okazji sie takim przejechac ale moze kiedys
_________________ Podobaja ci sie wstawki? Komentuj, a bede dodawal wiecej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum