szczerze ? bardzo mi sie podoba ta dziewczyna ale jakbym ja pierwszy raz zobaczyl na tych fotach to chyba bym sie jakos nie zachwycil delikatnie mowiac
Ale osobę na zdjęciu dużo łatwiej upiększyć niż na filmie, więc na zdjęciach (zwłaszcza tych z sesji do gazet) powinna wyglądać lepiej niż w telewizji.
Kasia w ogóle strasznie wyładniała w zasadzie na oczach widzów, z niepozornej dziewuszki zrobiła się z niej śliczna kobietka muszę poszukać na necie jej zdjęć z ostatniego czasu, bo dużo z tych, które wkleiłeś to zdjęcia kiedy dopiero przechodziła "zmiany" w ogóle o wiele bardziej podoba mi się ona w prostych włosach niż w kręconych
No szkoda ze nie ma oceny 6 bo juz by dostala albo chociaz 5+ Wielkie dzieki dla Krzysiekj po prostu dech mi odjeło masz u mnie wielkie pifo no i czekam na zdjecia od Kociak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum