Mam malutki spor z gohanem o to czy pisanie smsow z slownikiem t9 jest mniej popularne od prostego pisania smsow wciskajac odpowienia ilosc razy dany klawisz
Prosze o udzial w ankiecie
dzieki
hehe ja uzywalem do puki nie dostalem tel z angli wiec polskiego tam nie ma ale jestem za tak jest szybciej i nie niszczy sie telefonu tak niz nawalajac kilkanascie razy w jeden guzik
kwestia przyzwyczajenia.....ja tam twardo wciskam kilka razy,bo t9 mnie wqqrrr.... ;] a czy szybciej???hmmm chyba zalezy kto pisze sms,bo goraca 90tka nie napisze szybciej sms od niewyzytej 16tki nawet gdyby miala slownik z pelnemi slowami ;]pozdro
No ja jestem zwolennikiem T9. Może i są braki w słowniku, ale jeśli tak jak Ja mam już te ponad rok to naprawde napisanie mesa zajmuje mi dosłownie chwilke. A ankieta mówi sama za siebie.l
ja tez, czasem jak mi sie nie chce dodawac slowa to joyem zmieniam i jakos wychodzi. Ale juz sie przyzwyczailem do T9, moja mama jeszcze stosuje wpisywanie standarowe. Czasem jak wysylam cos z jej telefonu to sobie t9 wlaczam bo sprawniej to idzie Poza tym jak jest to czemu nie korzystac, skoro ulatwia piosanie.
Ja nie wiem nigdy nie uzywalem moze dlatego ze nokie jakie mialem mialy ubogi
Teraz mam toshibe portege, slownik ma rozbudowany a i tak mnie wkurwia i nie korzystam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum