Jak można się czuć po meczu Polska-Austria? A no za sprawą wyżej wymienionego Pana nie za dobrze. A dlaczego? Dlatego że pro-austriackie sędziowanie podczas meczu w Wiedniu przeszło granice wytrzymałości kibiców, piłkarzy oraz samego Leo.
To co ten osobnik zrobił powinno być karane zawieszeniem w wykonywaniu funkcji międzynarodowego sędziego piłkarskiego.
Ok rozumiem, że może nie dostaje zbyt dużo pieniędzy za sędziowanie. Albo może na tyle nie wystarczająco by musiał dorabiać poprzez sprzedawanie karnych. Ale cóż taka jest już natura policjanta.
Powinien się modlić by któryś z Polaków przebywających na wyspach nie pomścił zajścia z 93 minuty meczu z Austriakami. Ha. o ile tam wróci. Może już dostał obywatelstwo austriackie i czeka by tylko bezpiecznie sprowadzić rodzinę.
To co zrobił ten sędzia to porażka!! Gra naszego zespoły tez nie była imponująca, ale ta decyzja w dużej mierze zaważyła na porażce z Chorwacją i przegnaniem się z całym turniejem.
Jedyny plus tej sytuacji to że można na kogoś zwalić winę
troszke mnie ta jego decyzja zirytowała. Chociaż, myśmy te ż strzelili gola z spalonego...
Ale bramka strzelona z minimalnego spalonego, a karny z rękawa to dwie zupełnie różne sprawy. Jeśli chodzi o spalonego, to sędzia liniowy nie zauważył że był. A ten karny? Gdziekolwiek na świecie jakby odgwizdał coś takiego, to by go wyśmiali i zniszczyli medialnie. A na ME sobie spokojnie sędziuje dalej :/
a tam Panowie mozna sie spierac czy sedzia popelnil blad, czy tez nie, ale prawde mowiac to to euro to byly za wysokie progi na nasze nogi. Szkoda mi Boruca troche, no i jestem ciekaw co z Leo bedzie. ALe moim zdaniem to nawet i Luiz Felipe Scolari by nam nie pomogl. Dobrze ze chociaz tam sie dostalismy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum