Fajnie, że umiemy się wreszcie zareklamować i wygrać możliwość organizacji takiej imprezy. Szkoda tylko, że będzie pewnie zgodnie z hasłem "chcieliśmy dobrze, a wyszło jak zawsze" i po wielkiej szansie zostanie wielki wstyd. Mam nadzieję, że moje czarne scenariusze okażą się tylko chorymi wymysłami totalnego pesymisty. Jednak oczyma wyobraźni widzę te kończące się gdzieś w polu autostrady, niedokończone stadiony i pole namiotowe dla zawodników, bo w hotelach brakło miejsc. Pożyjemy, zobaczymy. Oczywiście JAK dożyjemy.
P.S. Podobno koniec świata w 2011, więc jest szansa, że klapy nie będzie.
A ja powiem tak wkurzaja mnie juz polacy..
Gdzie nie czytam jakis opini o tym wydarzeniu to wszystkie sa negatywne:
po co nam to, i tak nie dostaniemy kasy na to, po co nam stadiony jak my grac nie umiemy, po co nam autostrady jak po euro pewnie beda slono platne, po co nam nowe linie kolejowe jak pociagi z dupy itd itd
Zygac mi sie chce nastawieniem polakow, nie umieja sie cieszyc z niczego. Czy ktos Wam ku... zabierze te pieniadze z kieszeni ze marudzicie ? Czy ktos Wam kaze ogladac polski football skoro sie nie podoba ? Czy ktos Wam kaze jezdzic tymi pociagami ?
No i juz standardowe narzekanie na to ze bedzie wstyd w 2012, ze nic sie nie uda. Wiadomo, jak polacy beda miec takie podejscie do sprawy to rownie dobrze mozemy juz zrezygnowac, bo po co ? Przeciez sie nie uda.
Ja jestem zadowolony, bo moze Polska wkoncu troszke sie rozreklamuje na arenie miedzynarodowej, napewno stanowczo rozwinie sie gospodarczo.. i powstanie wiele miejsc pracy.. chocby przy budowach..
Ale polak zawsze marudzil i zawsze bedzie marudzil.. Nie pasuje to spieprzac do USA czy tam Anglii.
Ot co, moja subiektywna opinia
A zeby bylo i troche optymistycznie, zamieszczam prawdopodobny i niepokojacy plan nowych autostrad, laczacych "nasze miasta euro"
A wiec ja powiem jedno nie lubie pilki ale na bank to podniesie nasza gospodarke bo jak by nie patrzec mistrzostwa to turysci i kaska do malych i duzych przedsiebiorstw i tu tez pojawia sie ale czy nie znajdzie sie ktos kto za stadion sobie domek wybudujei kupi fure
ale czy nie znajdzie sie ktos kto za stadion sobie domek wybudujei kupi fure
Na 99% znajdzie sie taki ktos ale na to nic nie poradzisz. Polska jest jeszcze takim krajem lapowkarzy i bedzie nadal do puki czegos sie z tym porzadnie nie zrobi !
Co do euro w Polsce jestem nie zwykle zadowolony z tego faktu, nareszcie sie cos u nas dzieje na duuza skale, polska stanie sie bardziej popularnym krajem i pokazemy swiatu co mamy do zaoferowania
ale czy nie znajdzie sie ktos kto za stadion sobie domek wybudujei kupi fure
Na 99% znajdzie sie taki ktos ale na to nic nie poradzisz. Polska jest jeszcze takim krajem lapowkarzy i bedzie nadal do puki czegos sie z tym porzadnie nie zrobi !
Co do euro w Polsce jestem nie zwykle zadowolony z tego faktu, nareszcie sie cos u nas dzieje na duuza skale, polska stanie sie bardziej popularnym krajem i pokazemy swiatu co mamy do zaoferowania
No pokaże co mamy do zaoferowania , ale czy to się sprawdzi? Czy to zawalą? Różnie to może się potoczyć ... lecz niczego nie możemy być pewni.
no wasnie i ja tego najbardziej sie obawiam ze kolesie nie zdazam i wyjdziemy na niezogranizowany narot w calej europie dlatego trzeba je zazac budowac od zaraz by sie wyrobic do 2012. ALE JEDNEGO TO JA NEI ROZUMIEM dlaczego nie dali krakowa jako miasto w ktorym maja sie odbywac mecze ja uwazam ze jest to nie sprawiedile a wy co o tym sadzicie??????????????
no chodzby dlatego a po 2 to krakow ma jedna z najlynniejszych drozyn(wilse jak by kto nei wiedzial) po 3 oni juz organizowali wielkie mecze tkaie jak np z lazio czy z realem madryt !!!!!! po 4 oni maja jeden z najlepszych stadionow w polsce(lepsze ma korona no i lech) a niby czemu warszawa ma miec mecze euro u siebie??????niedosc ze maja bezdadziejny stadion ale dla nich liczylo sie tylko to ze warszwa jest stoklica polski bo po za tym to warszawa nic nei miala do zaoferowania.TASKA JEST PRAWDA
no właśnie Warszawa ma kiczowaty stadion ... ale chyba widziałeś plany co z niego chcą zrobić ? to też jest + bo ja Kraków by miało EURO u siebie to w Warszawie nadal by się nic nie ruszyło ...
no ja rozumiem ze w warzsawie pasuje aby byly mecze euro20012 ale np nei rozumiem decyzji czemu np mecze maja sie odbywac w meiscie gdansk????ani stadionu nei maja ani gdansk nie jest bardziej atrakcjiynym miastem niz krakow a krakow i stadion ma juz w przebudonie!!!!!i jest to jedno z najatrakcyjniekszych miast polski dlatego nie zrozumiem nigdy decyzji pzpn ze krakow jest dobiero na rezerwowce!!!!!
podro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum