Sie grywa cały czas http://thcc.pl
Jak chcesz pograć to zapraszam na serw
Klan emerytów i rencistów z mózgiem wyjaranym przez thc
Hehe, steam czy nonsteam ? Chociaz co mi za roznica
Nie chce wpadac znowu w ten nalog Swojego czasu niezle mi szlo a teraz to jedynie na 1.6 zapykam czasami ale szybko dostane bana
steam Tylko oryginał
w 1.6 nie gram, bo mnie kurwica strzela, jak dostaję serie, a ten młotek się zacina i nie chce się przesunąć
Nałóg w CS'a ?? :| Ja miałem nałóg, ale w oGame 2 lata w sumie wyrwane z życia Ale jakie wspomnienia Pamiętam, że jeszcze kombinowałem, jak przez koma wydawać polecenia jak byłem w robocie
W cs'a nie ma takiego problemu Chociaż zdarza się, że wracając do domu, to pierwsze co, to komp i cs, a późnym wieczorem jakieś jedzenie dopiero
No cóż, jakąś rozrywkę trzeba mieć
Ostatnio zmieniony przez SlaVa 2008-05-17, 14:47, w całości zmieniany 1 raz
No właśnie. I gdzie tu realizm? Szczyt wszystkiego, to ściana jakiś metr grubości, a kulka prosto w łeb za 200 hp :\
Zapraszam na serw. tylko wieczorami to ciężko się wbić Tylko 20 slotów :/ No i serw nie najlepszy niestety, bo darmowy :/ Za to klimat zajebisty, bo nie kickują i nie banują za byle co jak na innych serwach
Nie Znajomy jakiś serw stawiał komuś tam, a w zapłatę wziął i postawił na nim serw do cs:s'a
Nie jest złu, ja mam ping od 1 do 20 Ale czasem zdarzają się zawieszki większe
ahh css i non steam ja do dzis czasem grywam juz nie w zadnym klanie tak po prostu dla relaksu (tak calkiem btw. nigdy jakos specjalnie rewelacyjny w ta gre nie bylem )
GuLiVeR, też gram dla przyjemności i relaksu A że jestem w klanie? To nic, po prostu ten jest specyficzny, jak napisałem wyżej. A klimat na serwie rozbraja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum